Dantų balinimas namuose

Pastebėjai, kad Tavo dantys jau kuris laikas nebespindi kaip spindėdavo anksčiau? Jie apsitraukę apnašomis ir kiek pageltę? Tuomet tau laikas atlikti dantų balinimo procedūrą. Ir vis tik, jei stomatologo kabinetas bei jo kėdė Tavęs visai nevilioja, mes turime Tau išeitį. Tai dantų balinimas namuose. Žinoma, stomatologai tikina, jog dantų balinimas namuose nesukelia tokio efekto kaip gydytojo kabinete, tačiau, jei esate kruopštus bei atsakingas ir mėgstate darbus atlikti pagal griežtas instrukcijas galite dantų balinimą išbandyti ir namuose. Žinoma, jei norite itin greito efekto, turėtumėte kreiptis į odontologą ir dantis balinti lazeriu. Tačiau, jei esate kantrus, galite išbandyti „naminius“ būdus.

dantu balinimas namuose
Sodos namuose turbūt turi kiekviena šeimininkė, bet ar žinojote, kad ji puikiai tinka ir dantų balinimo procedūroms namuose? Naudojimas išties paprastas, tiesiog į dantų pastą įmaišyk šiek tiek sodos ir valyk dantis kelias minutes. Taip pat gali sodą naudoti ir be dantų pastos, ant švarios medžiagos užpilk šiek tiek sodos ir įtrink ją į dantis. Tačiau svarbu paminėti, kad kasdienis dantų valymas soda yra nerekomenduojamas. Užtenka karto per savaitę. Kitu atveju galite pažeisti dantenas.
Kiek kartų, kuomet skaudėjo pilvą ar pykino, gėrėte aktyvintąją anglį? Na turbūt tikrai ne kartą. O ar žinojot, kad dantų balinimas yra įmanomas ir aktyvinta anglimi? Tiesiog sutrinkite vieną tabletę ir jos miltelius naudokite vietoj pastos.
Citrinos sultys – dar vienas būdas šiek tiek pabalinti dantis.
Puikiai dantis balina ir vandenilio peroksidas. Tam Jums tereiks vatos tamponėlio bei kelių lašelių vandenilio peroksido. Vatą suvilgyk peroksidu ir patrink ja dantis, jei nori efektyvesnio rezultato praskalauk burną vandenilio skysčiu, tačiau jokiu būdu jo nenuryk, nes teks važiuoti į ligoninę.

dantų balinimas namuose (2)

Taigi, dantų balinimo būdų iš tiesų yra nemažai, tiesiog, naudojant tokias priemones rezultatus pamatysite po kiek ilgesnio laiko nei apsilankius pas stomatologą ar naudojant įvairiausias balinimo priemones.